Plaats een zoekopdracht

Mijn LocatieMarkt
 
Print pagina Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Pinterest
 
 
Berichten (13)
Openbare berichten (5)
Privé berichten (8) prive berichten

Holiday Inn Leiden | 13-11-2014 (15:20:50)
Beste heer, mevrouw,

Holiday Inn Inn Leiden is de perfecte locatie voor het organiseren van uw bedrijfsfeest. Wij werken samen met IJskoud Events welke winterse evenementen bij ons organiseren (zie www.ijskoud.com). Ook andere themafeesten behoren tot de mogelijkheden.

Wij verzoeken u vriendelijk contact met ons op te nemen zodat wij u van meer informatie kunnen voorzien.

Patricia Kagenaar
Holiday Inn Leiden

banquets@holidayinnleiden.com
071 53 55445

Madurodam Events | 12-11-2014 (17:08:22)
Beste heer/ mevrouw,

Als u een bijzondere locatie zoekt voor uw bedrijfsfeest is Madurodam Events een uitgelezen locatie. Een feest met uitzicht op heel Nederland in flexibele moderne zalen die door de sfeervolle verlichting een eigen sfeer kunnen creŽren. Onze eigen keuken kan diverse soorten catering verzorgen, van borrel hapjes tot uitgeserveerd 5-gangen diner. Daarnaast werken wij samen met een goed entertainmentbureau waarbij diverse soorten entertainment mogelijk zijn, denk aan een DJ, maar ook interactief entertainment zoals een Crazy Casino.

Indien u meer wilt weten, kunt u altijd contact met ons opnemen!

Met vriendelijke groet,

Sandrine Paridaans
Madurodam Events

events@madurodam.nl
De Broodfabriek | 12-11-2014 (13:35:23)
Goedemiddag,

De Broodfabriek is gesitueerd in een industriŽle locatie, de voormalige broodfabriek van Bakkerij Hus. Decennia lang werden hier vele duizenden broden, ontbijtkoeken, krentenbollen en tienduizenden broodjes gebakken voor de wijde regio van Den Haag. Inmiddels is het complex van ruim 17.500 m2 ingericht als een multifunctioneel beurzen- en evenementen-centrum in het hart van de Randstad, pal naast het kruispunt van de A12, de A4 en de A13!

De Broodfabriek is makkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Uw gasten kunnen gratis parkeren voor de deur en het station, de bushalte en de tram zijn op een paar minuten loopafstand. Tevens is het mogelijk om te overnachten in ťťn van de hotels om de hoek.

Een locatie waar eenvoudig koppelingen te maken zijn tussen de diverse ruimten en waarbij de catering tot in detail kan worden uitgevoerd.
De Patria zaal verleend zich uitstekend voor een feestavond. Deze zaal beschikt o.a. over eigen tehniek, een podium en een bar.

Wij hanteren scherpen huurtarieven en staan graag voor uw klaar.

Voor meer informatie en foto's verwijs ik u naar onze website www.de-broodfabriek.nl of bel ons gerust op telefoon nummer: 070- 3075900

Met vriendelijke groet,

Lianne de Goede
De Broodfabriek
GevangenisKapel Rotterdam | 12-11-2014 (11:42:41)
Goedemorgen,

Niet gelegen in Den Haag maar in de binnenstad van Rotterdam; de meest spannende evenementenlocatie van het land; GevangenisRotterdam!
Een te gekke locatie voor een onvergetelijk bedrijfsfeest.

U parkeert binnen de muren van het gevangeniscomplex en viert met elkaar feest in de cellenvleugels tussen de celdeuren. Dat wordt een boeiende avond!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Belt u dan met 010 - 87 01 666 of u stuurt een bericht aan info@gevangenisrotterdam.nl. Op de website www.gevangenisrotterdam.nl kunt u meer informatie lezen en foto's van de te huren ruimten bekijken. Wij openen graag de poort voor u en uw gezelschap op 10 januari!

Hartelijke groet,
namens team GevangenisRotterdam
Carola van Barneveld
Kyocera Stadion | 12-11-2014 (10:42:01)
Goedemorgen meneer/mevrouw,

Via deze weg wil ik laten weten dat het Kyocera Stadion een geschikte locatie zou kunnen zijn voor uw bedrijfsfeest. Met onze ligging in Den Haag tussen de A4 en A12, ruime parkeergelegenheid voor de deur en modern ingerichte zalen, kan een bedrijfsfeest voor 350 personen uitstekend bij ons worden georganiseerd.

10 januari hebben wij nog voldoende beschikbaarheid. Catering hebben wij geheel in eigen beheer dus daar kunnen we uiteraard nog overleggen.

Denk in de mogelijkheden van het stadion. Uw bedrijfsnaam/logo op de LED boarding rondom het veld of wellicht wel een opening speech vanaf de middenstip? Wij denken graag met u mee!

Neem gerust een kijkje op ons profiel om de zalen te bekijken en uiteraard nodig ik u graag uit om eens geheel vrijblijvend de mogelijkheden van ons stadion te komen bekijken.

U kunt geheel vrijblijvend contact met mij opnemen via t.derijke@adodenhaag.nl of 070-3054510
Alvast bedankt voor uw reactie

Met vriendelijke groet,

Tamara de Rijke
 
LocatieMarkt.nl is onderdeel van High Profile Locaties bv