Plaats een zoekopdracht

Mijn LocatieMarkt
 
Print pagina Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Pinterest
Biedingen op deze opdracht
Huidige biedingen op deze opdracht
Bedrag (incl. btw)   Bieder   Datum
alleen zichtbaar voor de opdrachtgever (totaalprijs)   13-04-2013
 
 
Berichten (20)
Openbare berichten (13)
Privé berichten (7) prive berichten

CoolBrands House | 18-04-2013 (12:46:40)
Goedemiddag,

Wellicht dat CoolBrands House een goede optie is voor jullie Jubileumfeest.CoolBrands House is een industriële locatie met flexibele inrichting waardoor zeer geschikt voor een Jubileumfeest voor 250 personen.
CoolBrands House is zowel met ov als met de auto goed te bereiken. Er is volop parkeergelegenheid aanwezig.
Voor meer informatie www.coolbrandshouse.nl
Mocht je een offerte willen ontvangen en/of de locatie komen bekijken dan hoor ik dat graag.

Met vriendelijke groet,

Suzanne van Beek
Locatiemanager CoolBrands House
020-4630063
s.vanbeek@marketingmonday.nl
OCEANDIVA FUTURA evenementenlocatie | 17-04-2013 (10:32:14)
Op 20 september hebben wij ons schip de OCEANDIVA FUTURA nog beschikbaar.
Wij kunnen met het schip op diverse plekken aanmeren waarbij wij aan uw eisen kunnen voldoen. Mocht u interesse hebben in onze locatie dan verneem ik graag van u op het nummer 020-6227766 Met vriendelijke groet, Marloes van Assem
Gooiland Evenementenlocatie | 16-04-2013 (13:51:47)
Bent u op zoek naar een locatie die bekend staat om zijn veelzijdigheid? Waar verschillende zalen op elk gewenst moment met elkaar te verbinden zijn en waar meegedacht word met u om niets aan toeval over te laten en uw event uit te voeren zoals u dat wilt?

Het centraal gelegen Gooiland Evenementenlocatie staat voor u klaar en helpt u graag in de uitvoering! We zijn erg goed bereikbaar (we liggen op 500m van 2 stations af, er stoppen verschillende buslijnen voor onze locatie en er bevinden zich meerdere parkeergarages in de directe omgeving) en zijn een evenementenlocatie met historie!

Op onze profielpagina vindt u aanvullend beeldmateriaal, maar ik laat u graag onze brochure en een 360-graden impressie van onze locatie zien!

(te vinden op:
www.gooilandevents.nl/brochure/
en
goo.gl/FsWc2)

Mocht u interesse hebben, ik help u graag en denk graag met u mee over de mogelijkheden!

Een fijne dag gewenst!

Ramir-pascal von Bannisseht
ramir@gooilandevents.nl
035-7440115
Westergasfabriek | 16-04-2013 (10:06:13)
Wat denkt u van de diverse monumentale industriële panden van de Westergasfabriek te Amsterdam? Meer informatie vindt u op onze website www.westergasfabriek.nl/zakelijk
of neem contact met mij op via telefoonnummer 020-5860711 of events@westergasfabriek.nl om mogelijkheden te bespreken.

Hartelijk groet,

Monique Brandwijk
Westergasfabriek
NBC Congrescentrum | 16-04-2013 (09:07:45)
Goedemorgen,

Heeft u wel eens gedacht aan het NBC Congrescentrum? Het NBC staat voor persoonlijke aandacht, service en flexibiliteit. Een familie bedrijf, korte lijnen, flexibele werkhouding en waar service nog vanzelfsprekend is! Wij beschikken over voldoende zalen, gelegen in een compacte locatie met ruime gratis parkeermogelijkheden. Bovendien zijn wij goed bereikbaar met het openbaarvervoer.

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en vernemen graag uw reactie.

Hartelijke groet,
Inge van der Steen
inge@n-b-c.nl
Bobs Party & Events | 13-04-2013 (20:12:20)
Een 10 jarig bestaan, dat mag gevierd worden!
Wellicht zijn wij bij jullie wel bekend, Bob's Party Palace, tegenwoordig Bobs Party & Events.

Bobs beschikt over diverse zalen waar o.a. workshop gegeven kunnen worden.
Het verzorgen van eigen catering gaat in overleg.
Wij kunnen voor u en met u een onvergetelijke avond organiseren va. € 25,00 per persoon!

Graag nodigen wij u uit voor een drankje op ons nieuwe terras of in onze nieuwe Chesterbar om de mogelijkheden te bespreken.

Veel plezier bij het organiseren van jullie evenement!

Met vriendelijke groet,
Het Sales Team
Wil, Regina, Jesse & Silvia
DOK 2013 | 12-04-2013 (15:03:34)
Beste heer, mevrouw,

DOK 2013, de nieuwe hotspot van Amsterdam, gelegen aan het IJ.
Een zeer inspirerende locatie voor het geven van workshops.
Wat dacht u van het neerzetten van verschillende pagode tentjes op ons eigen festivalterrein waar de verschillende workshops in kunnen worden gegeven.
Neemt u eens een kijkje op onze site www.dok2013.nl of maak een afspraak via 020-8080646 zodat wij onder het genot van een drankje de diverse mogelijkheden kunnen bespreken en ik een offerte op maat voor u kan maken. Graag hoor ik van u! Met vriendelijke groet, Rebecca de Rooij
Planetarium Amsterdam | 12-04-2013 (14:31:49)
Geachte heer/mevrouw,

Planetarium Amsterdam, gelegen naast de entree van het groenrijke Gaasperpark tussen Amsterdam en Amstelveen, trok tijdens de Wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade van 1982 veel aandacht. Tegenwoordig is het nog steeds een indrukwekkende locatie voor uiteenlopende bijeenkomsten.
De zalen zijn te huur voor diverse soorten ontmoetingen; van een vergadering of congres tot een walking diner. Naast 14 multifunctionele zalen beschikt het Planetarium over een grote zaal voor 230 gasten. Deze zaal is zeer geschikt voor het ontvangst van grotere groepen. Heel belangrijk: alle zalen hebben geen zichtbelemmeringen en volop natuurlijk daglicht.
De locatie is direct aan de A9 gelegen en daarom goed bereikbaar met de auto. Met haar vele jaren ervaring en haar groene omgeving staat Regardz Planetarium voor een unieke beleving en geeft uw bijeenkomst een exclusieve meerwaarde. www.planetariumamsterdam.nl

Meer informatie vindt u op onze wegsite of neem contact met ons op via 020 305 80 00 om de mogelijkheden te bespreken!

Kind Regardz
Sylvia van Kessel
Regardz Planetarium
Hotel Arena | 12-04-2013 (11:43:03)
Beste heer / mevrouw

Wat denkt u van Hotel Arena, een uniek hotel in Amsterdam. Dit hotel biedt verschillende mogelijkheden voor iedere gast omdat het beschikt over een restaurant, bar, club en diverse vergaderzalen. Meer informatie vindt u op onze website www.hotelarena.nl of neem contact met ons op via events@hotelarena.nl of 020 8520 2411 om de mogelijkheden te bespreken.

Met vriendelijke groet
Anouk AKkermans
Hotel Arena
Nieuwe Buitensociëteit Zwolle | 12-04-2013 (10:31:27)
Goedemorgen,

Leuk dat u een bedrijfsfeest cq. jubileumsfeest voor professionals uit de zorg organiseert. Ook in het oosten van het land is het heerlijk vertoeven. Graag denken wij met u mee om uw bijeenkomst te laten slagen. Wij hebben graag persoonlijk met u contact zodat wij uw wensen en de benodigdheden kunnen bespreken. Dan maken wij graag een passende offerte voor u op maat. Kijkt u alvast voor een sfeerproefje op onze website: www.nieuwebuitensocieteit.nl Neem gerust met ons contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij kijken uit naar uw telefoontje.

Met een hartelijke groet uit Zwolle,

Maria Tichler
T 038-4260 260
CORPUS Congress Centre | 12-04-2013 (09:48:50)
U bent op zoek naar een locatie voor een bedrijfsfeest voor het 10-jarig bestaan van een zorgorganisatie. Ik denk dat er geen andere locatie beter aansluit bij een bedrijf in de zorg dan CORPUS reis door de mens. Deze locaties moeten natuurlijk bijzonder zijn, maar ook centraal liggen én goed bereikbaar zijn. CORPUS Congress Centre voldoet perfect aan deze criteria. De eigentijdse zalen van CORPUS Congress Centre zijn hoog, ruim van opzet en hebben een industrieel karakter. We hebben verschillende zalen geschikt voor het feest en de workshops. Op 20 september hebben wij nog beschikbaarheid. Wilt u meer informatie of een afspraak? Of wilt u een offerte op maat ontvangen? Neemt u dan gerust contact op met de congresafdeling via +31 (0)71 751 02 03 of congres@corprusexperience.nl
Spant! | 12-04-2013 (09:19:48)
Geachte lezer,

Spant! is een congres- en evenementlocatie in midden Nederland. Makkelijk bereikbaar met de auto vanaf snelweg A1 of met het openbaar vervoer. Spant! beschikt over een divers aantal ruimtes welke inzetbaar zijn voor uw bijeenkomst, waaronder twee mooie theaterzalen. Graag maken wij voor u een vrijblijvende offerte.
U kunt contact opnemen met de salesafdeling via sales@spant.org of 035-750 47 05

Wij zien uw reactie met alle plezier tegemoet en tot ziens.

Met vriendelijke groet,
Spant!
Madurodam Events | 12-04-2013 (08:37:09)
geachte heer/mevrouw,

Met veel enthousiasme brengen wij Madurodam bij u onder de aandacht voor uw feestavond in september. Ieder feest vraagt om een bijzondere locatie om het succes van de avond te vergroten. Madurodam biedt talrijke mogelijkheden met flexibel in te richten locaties. Deze locaties zijn los of in combinatie met elkaar te reserveren, zodat we de ruimte kunnen afstemmen op uw aantal gasten. En dit alles in het inspirerende decor van Madurodam.
Met onze jarenlange ervaring kunnen wij putten uit een aantal succesformules voor uw feestavond. Wij doen u graag een compleet voorstel van het entertainment tot aan de catering en decoratie. Wilt u liever een feestavond afgestemd op uw thema, dat doen wij ook. Het complex van Madurodam leent zich uitstekend voor uitdagende programma’s, waarbij iedereen iets naar zijn zin zal vinden.
Wilt u meer weten? Neemt u dan contact met ons op (070-416 2419 of events@madurodam.nl). Wij leiden u graag rond in de wereld van Madurodam Events. In een persoonlijk gesprek kunnen we u adviseren over onze uiteenlopende mogelijkheden.

Hartelijke groeten,
Marianne van de Graaf
 
LocatieMarkt.nl is onderdeel van High Profile Locaties bv