Plaats een zoekopdracht

Mijn LocatieMarkt
 
Print pagina Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Pinterest
 
 
Berichten (21)
Openbare berichten (4)
Privé berichten (17) prive berichten

Forteiland IJmuiden | 15-04-2016 (10:48:18)
Goedemorgen,

Gefeliciteerd met jullie jubileum. Voor zo'n feest zoek je natuurlijk een bijzondere locatie en die hebben wij met het Forteiland van IJmuiden. Dit fort ligt in de monding van het Noordzeekanaal op ongeveer 200 meter varen van vaste wal. We hebben dus het ťchte eilandgevoel en zijn goed bereikbaar. We kunnen varen naar het Holiday Inn hotel en daarnaast hebben we op 10 minuten rijden ook grotere hotels in de aanbieding.

Graag nodigen we jullie uit voor een bezoek aan het forteiland. U kunt ons bereiken op 020-6263600 of via info@pbn.nl

Vriendelijke groet,

Rikkert van Schagen
Energiehuis | 14-04-2016 (15:26:40)
Goedendag,

Allereerst van harte gefeliciteerd met het aanstaande jubileum!

Kunstmin Events brengt graag twee hele bijzondere locaties in Dordrecht onder uw aandacht.

Schouwburg Kunstmin heeft een grote zaal (750 stoelen) met een klassieke uitstraling en een kleine zaal (150 stoelen) die wat moderner oogt. De zalen zijn standaard uitgerust met een diversiteit aan professionele (theater)techniek. Meer informatie vindt u op www.kunstmin.nl .

Op zoek naar iets anders?

Het Energiehuis is een moderne en robuuste evenementenlocatie met een industriŽle uitstraling, die ruimte kan bieden aan diverse groepen. Met onder andere 3 theaterzalen, 2 poppodia, diverse vergaderruimtes en lokalen voor 5-75 personen kunnen wij nagenoeg elke partij ruimte bieden. Meer informatie vindt u op www.energiehuis.nl .

Op korte afstand bevinden zich diverse hotels, waarvan enkele op loopafstand.

Ons salesteam adviseert graag om een succesvol jubileum te organiseren. Voor een culinaire invulling, originele activiteiten of een spetterend feest, wij verzorgen het tot in de puntjes!

Heel graag nodigen wij u uit om onze locaties te komen bekijken en de diversiteit aan mogelijkheden te bespreken. U kunt ons bereiken op 078-20 40 199 of via events@kunstmin.nl .

Alvast hartelijk dank voor uw reactie!

Met vriendelijke groet,

Marielle Teeuw, Brit Luijckx en Sanne Prins
Classic Park | 13-04-2016 (15:22:24)
Goedemiddag,

Uiteraard hartelijk gefeliciteerd met uw jubileum!

Classic Park is een evenementenlocatie in Brabant, gelegen aan de A2 bij Boxtel (centraler kan bijna niet). Deze multifunctionele toplocatie biedt ruimte, zowel indoor als outdoor.

Wij hebben een ruimte van 600m2, 8 meter hoog, akoestisch plafond, Airconditioned, free wifi en parkeerplaatsen (500 parkeerplaatsen rondom het pand en nog extra grond in dezelfde staat waar men eventueel ook naar uit kan wijken)

De locatie beschikt over meer dan 6.000 m2 bebouwde oppervlakte, bestaande uit onder andere een prachtig automuseum, veelzijdige congres- en eventruimte, lounge & restaurant en meerdere subruimtes, gelegen in een natuurrijke omgeving in het hart van Het Groene Woud. Wij organiseren 20 keer per jaar autofestivals, dus al met al zijn jullie wensen mogelijk bij ons.

Hotel: op 8 min rijafstand zit Hotel De Ruwenberg, een prachtig hotel met uitstekende service.

Mocht u vragen hebben dan kunt u mij zowel telefonisch als per mail bereiken op 0411 60 5000 / cb@classicpark.nl

Hartelijke groet,
Charlotte Becker
Goedemorgen,

Hartelijk dank voor uw aanvraag en alvast van harte gefeliciteerd met uw jubileum!

De OCEANDIVA heeft 2 varende evenementenlocaties die op diverse ligplaatsen kunnen liggen die aansluiten bij uw wensen. Daarnaast heeft OCEANDIVA diverse contacten met hotels die direct aan het water liggen waardoor u op loopafstand het hotel kunt bereiken.

Graag bespreek ik met u de diverse mogelijkheden zodat wij daarna aan de slag kunnen gaan met een passend voorstel op maat. Ik kijk uit naar uw bericht. U kunt mij bereiken op 020-6227766 of via mail naar m.vanklinken@oceandiva.nl

Met vriendelijke groet,

Marloes van Klinken
 
LocatieMarkt.nl is onderdeel van High Profile Locaties bv