Plaats een zoekopdracht

Mijn LocatieMarkt
 
Print pagina Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Pinterest
Biedingen op deze opdracht
Huidige biedingen op deze opdracht
Bedrag (incl. btw)   Bieder   Datum
alleen zichtbaar voor de opdrachtgever (totaalprijs)   11-10-2014
alleen zichtbaar voor de opdrachtgever (totaalprijs)   10-10-2014
 
 
Berichten (27)
Openbare berichten (12)
Privé berichten (15) prive berichten

Hotel Arena | 10-10-2014 (10:49:10)
Leuk dat u zoekt naar een bijzondere en chique locatie voor jullie feest. Graag informeren wij u over de mogelijkheden bij Hotel Arena, in de Kerkzaal of in de Tuinzaal.

Hotel Arena is gevestigd in Amsterdam Oost en beschikt over 116 kamers en vier bijzondere zalen met allemaal een eigen karakter. De zalen, met een maximale capaciteit van 1000 personen, zijn zeer geschikt stijlvolle feesten zoals uw gala. De authentieke details van het historische pand zijn in terug te vinden door de hoge plafonds en de ornamenten. Vooral in de kerkzaal, gesitueerd in een oude kerkkapel, zijn de historische elementen goed terug te zien. Hotel Arena is gevestigd in een uniek gebouw op een prachtige groene locatie aan het Oosterpark waar altijd iets te beleven valt en ieder evenement een succes wordt.
De Tuinzaal heeft grote openslaande deuren en uitzicht op de mooie tuin die je doet vergeten dat je midden in de stad zit. De lange bar geeft de Tuinzaal extra flair.
Dit is één van de mooiste zalen van Amsterdam! In deze voormalige bidkapel met originele plafondschilderingen en marmeren pilaren, wordt regelmatig in stijl gefeest met nationale en internationale dj’s. Overdag en gedurende de week biedt de Kerkzaal ruimte aan onder meer congressen, modeshows, concerten, diners, conferenties, veilingen, bruiloften en presentaties.

Graag nodigen wij u uit voor een bezichtiging zodat we kunnen uitleggen wat de mogelijkheden zijn.

Met vriendelijke groet,

Caroline Treur
Meeting & Events

tel. +31 (0)20 8502408
email. events@hotelarena.nl
www.hotelarena.nl
www.amsterdamvillagecompany.nl
Hotel Arena is onderdeel van Amsterdam Village Company
Burgers Zoo Bush en Safari | 09-10-2014 (16:24:02)

Graag willen wij Koninklijke Burgers’ Zoo graag onder uw aandacht brengen als perfecte locatie voor uw gala in 2015.

Burgers’ Zoo is vanuit het hele land gemakkelijk bereikbaar via diverse snelwegen. De grote parkeerplaats zorgt ervoor dat men een auto gemakkelijk kan parkeren.
Daarnaast is het park uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanuit Arnhem CS kan men met de trolleybus het park snel bereiken en stapt men voor de deur uit.

Het Safari Meeting Centre van Burgers’ Zoo is toegespitst op zowel zakelijke bijeenkomsten als personeelsfeesten.
Het geheel in Afrikaanse stijl ingerichte complex beschikt over een zeer ruime Foyer en een aangrenzend Auditorium voor 450 personen.
Daarnaast zijn er twee lodges die uitkijken over de Savanne met zijn giraffen, zebra’s en gnoe’s, terwijl drie andere lodges een mooie blik bieden op de rijk begroeide Bush.
De lodges zijn geschikt voor gezelschappen variërend van 15 tot 100 personen.
Alle locaties van het Safari Meeting Centre bevinden zich onder één dak en zijn vlak bij elkaar gelegen.

Het met Afrikaanse accenten ingerichte Safari Restaurant is een bijzondere locatie voor unieke lunches, diners en feestavonden, waarbij de menu’s geheel zijn aangepast aan de sfeer van het restaurant. Dit restaurant biedt plaats aan kleine gezelschappen, maar ook aan gezelschappen tot wel 650 personen.
Daarnaast kan gebruik wordt gemaakt van één van de andere unieke locaties, zoals de Bush of de Desert, beiden overdekt. Of wat te denken van een cocktail voor de grote haaienruit in de Ocean of een hapje in de Zebra of giraffenstallen.

Goed om te weten: door de jaren heen hebben we veel ervaring opgedaan met de organisatie van grote evenementen en congressen.

Mochten wij iets voor u kunnen betekenen, dan horen we het graag.

Hartelijke groet,
Judith Peters
Sales & Events
026-3537201
events@burgerszoo.nl
Abel Tasman Lelystad | 09-10-2014 (10:15:08)
Een schip is een perfecte locatie om samen te komen in een sprookjesachtige setting. Aan boord van het schip hangt een bijzondere sfeer waarmee u uw gala een unieke stempel geeft. De beslotenheid van een schip, maar toch helemaal weg en luxe genieten.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Op www.naupar.nl vindt u meer informatie over onze dagtocht schepen, arrangementen en cateringmogelijkheden. Heeft u vragen of wenst u een vrijblijvende offerte op maat? Wij helpen u graag verder. De schepen zijn behalve van uit Lelystad, Enkhuizen en Hoorn ook vanuit andere havens te huren zoals Amsterdam.

Mocht u één of meerdere schepen willen bezichtigen, dan bent u van harte welkom en maken wij graag een afspraak met u. U kunt ons op werkdagen tussen 08:30 uur en 17:30 uur bereiken op telefoonnummer +31 (0)88 2525 000 of via de e-mail: info@naupar.com
De Haven van Zandvoort | 09-10-2014 (10:12:34)
Beste Opdrachtgever,

De Haven van Zandvoort, gesitueerd op het strand in het centrum van Zandvoort pal onder Holland Casino, is dé verrassende locatie voor dit galafeest. Stijlvolle en ook robuuste locatie met de allure die dit feest nodig heeft.

Het Paviljoen is uitstekend bereikbaar met zowel eigen als Openbaar Vervoer, hotels nabij in overvloed in diverse prijsstellingen. Parkeergelegenheid binnen loopafstand in voldoende mate aanwezig.

De Haven van Zandvoort heeft een capaciteit van 8 - 800 gasten (inpandig!). Door middel van een unieke verschuifbare wand maken wij de exclusieve zaal op maat voor elk gezelschap. Uiteraard behoren omliggende terrassen bij de feestruimte en beschikt u over eigen faciliteiten als Bar, Koffie, Garderobe en Toiletten voor uw gezelschap.

Hoop dat de nieuwsgierigheid is gewekt en daarom verwijs ik u naar de digitale 3D wandeling door ons prachtige Strandpaviljoen en nodig u uit voor een rondleiding en kennismaking!

Met vriendelijke groet,
Brenda Dekker
Sales & Events Manager

06 46 11 66 16
brenda.dekker@dehavenvz.nl
www.dehavenvanzandvoort.nl


Hier Radio Kootwijk | 09-10-2014 (10:10:16)
....Hier Radio Kootwijk

De ruimte die je raakt. Radio kootwijk is een evenementenlocatie met een totaal eigen karakter. De weg er naar toe is een "rite de passage" de confrontiatie met het hoofdgebouw bij aankomst, de rust, de ruimte, de natuur en de architectuur. Het Raakt!

De locatie biedt uiteenlopende mogelijkheden voor bijeenkomsten en evenementen tot 1500 personen.

www.hierradiokootwijk.nl

Ik kom graag in verbinding om de mogelijkheden te bespreken.

Hartelijke groet,

Saskia Boerrigter-van Weert
Account manager Radio Kootwijk
06-11387509
Holiday Inn Leiden | 09-10-2014 (09:53:32)
Beste Organisatie,

Alles onder 1 dak? Dan bent u bij Holiday Inn Leiden, gesitueerd in een van de oudste studdentensteden van NL, aan het juiste adres.

200 hotelkamers, diverse moderne zalen, sfeervolle decoratie, themafeesten, catering op maat, alles is mogelijk.

Graag vernemen wij een persoonlijke reactie zodat we een en ander uitgebreid mondeling of schriftelijk kunnen toelichten.

Kind regards/ Met vriendelijke groet,

Patricia Kagenaar | Banquet Sales Coördinator
Holiday Inn Leiden

Banquet Sales Department | Haagse Schouwweg 10, 2332 KG Leiden, The Netherlands
T: +31(0) 71 53 55 522 | F: +31(0) 71 53 55 553
E: patricia.kagenaar@holidayinnleiden.com I W: www.holidayinnleiden.com
Villa Westend | 08-10-2014 (17:12:13)
U gala feest vieren op een unieke locatie, met prachtig uitzicht aan een prive strand.
Verassend aan de waterkant, oftewel kom genieten bij Villa Westend.

Villa Westend is een trendy horeca, trouw en feest locatie aan de rand van Haarlem & Spaarnwoude.
Onze sfeervolle zalen zijn zeer geschikt voor het geven van een stijlvolle feest avond.

Met ons enthousiaste team uiteraard in stijl gekleed & eerlijke herkenbare gerechten kunnen wij er voor zorgen dat jullie een spetterende lustrum viering gaan krijgen.

Onze gelegenheid kan opgesplitst worden in meerdere zalen, waardoor wij het diner kunnen laten plaats vinden in een andere ruimte, denkende aan een walking dinner, iets wat bij het thema aansluit.

Jullie interesse gewekt?
Neem eens geheel vrijblijvend contact op met ons, zodat wij jullie veel meer kunnen vertellen over onze gave locatie.

Bezoek onze website: http://www.villawestend.nl/

Met Vriendelijk Groet,
Amanda Ros

Villa Westend
westlaan 41
1991 AL Velserbroek
023-5381878

Madurodam Events | 08-10-2014 (15:23:16)
Beste organisator van het lustrumgala,

Madurodam Events is een bijzondere locatie die uitstekend geschikt is voor uw galafeest. Onze zalen zijn feestelijk, modern en sfeervol door de aanwezige theaterverlichting. Beelden zeggen meer dan woorden, zie hier onze presentatie: http://www.locaties.nl/madurodam-events.134035.lynkx?showFilm=true

Als u geïnteresseerd bent ontvangen wij graag uw email adres via events@madurodam.nl of 070-416 2419, zodat wij u een voorstel kunnen doen.

Met vriendelijke groet,

Madurodam Events
Schouwburg Almere | 08-10-2014 (14:19:36)
Uw galafeest in het sfeervolle theater

Heeft u al een prachtig beeld of specifieke wensen voor de zaalinrichting van uw gala? Dan is Schouwburg Almere de ideale locatie voor uw gala. Als theater beschikken wij over kennis, ervaring, technieken, meubilair en specialisten om een onvergetelijk gala te organiseren.

Alles kan in Schouwburg Almere, want de theaterzalen zijn multifunctioneel. Bij de Midden- en Kleine Zaal kunnen de tribunes ingeschoven worden. Hierdoor komt er een vlakke zaalvloer beschikbaar, wat ideaal is voor uw galadiner! Ook de Grote Zaal heeft multifunctionele eigenschappen, waarbij het onder andere mogelijk is om het podium om te bouwen tot een zaalvloer. Schouwburg Almere heeft met succes gala (diners) georganiseerd voor onder andere het WK-vissen, Parkhuys Almere, Het Rode Kruis, De Lintjesregen en Gemeente Almere.
Klinkt Schouwburg Almere als de ideale locatie voor uw gala? Neem dan contact op met de afdeling Sales via 036 - 84 55 666 of events@schouwburgalmere.nl
Party- en Congrescentrum, Het Vechthuis | 08-10-2014 (14:05:09)
Aan de oever van het Utrechtse riviertje de Vecht ligt, vlak naast het stadscentrum van Utrecht, Party- en Congrescentrum Het Vechthuis. Een sfeervolle en stijlvolle locatie voor uw galadiner, galafeest of welke andere gelegenheid dan ook. Party- en Congres-centrum Het Vechthuis geeft u de keuze uit vijf zalen die ieder hun eigen sfeer en capaciteit hebben. Uiteraard heeft iedere zaal voorzieningen als een eigen entree, aparte garderobe, eigen toiletten en bar. Naast de zeer sfeervolle zaalruimtes is het bijzonderde aan onze locatie dat wij geen limiet hanteren voor het geluid en wij geen sluitingstijden hanteren. Het feest mag dus doorgaan zolang u zelf wenst! Tevens beschikken wij over een groot eigen parkeerterrein (250 parkeerplaatsen, P-gratis) wat ook zeer goed bereikbaar en toegankelijk is voor touringcars. Ook zijn wij met het openbaar vervoer uitstekend te bereiken (ca. 8 minuten vanaf Utrecht Centraal). Voor het maken van een concrete offerte, hebben wij graag nog nader contact met u (via tel. 030-2613543 of via info@vechthuis.nl). Op onze website www.vechthuis.nl kunt u alvast een indruk krijgen van onze locatie.
Voortse Vallei | 08-10-2014 (14:00:55)
Voortse Vallei in Voorthuizen, de eventlocatie op de Veluwe. Een jubileumfeest met jaren ’60 thema, een bruiloft, uitje, bedrijfsfeest of lustrumgala, voor al uw feestelijke evenementen is Voortse Vallei de perfecte feestlocatie! De veelzijdige omgeving biedt u de kans om het net even anders te doen.
Compact of enorm, klassiek of modern, onze zalen hebben ieder een eigen karakter. Wij nodigen u graag uit om bij een kop koffie alle mogelijkheden te bespreken en organiseren graag uw gehele evenement! Onze jarenlange ervaring en brede netwerk stelt ons keer op keer in staat onze opdrachtgevers te verrassen met een origineel concept. U zult gegarandeerd genieten van een zorgeloze avond. Ook voor uw hotelovernachting al dan niet in combinatie met een evenement kunt u bij ons terecht. Wij hebben unieke samenwerkingsverbanden met diverse hotels. Graag maak ik een offerte op maat voor jullie.

Feestelijke groet,
Inge van Balen
Voortse Vallei
i.vanbalen@voortsevallei.nl
0342 471661
Forteiland IJmuiden | 08-10-2014 (13:52:40)
Het Forteiland IJmuiden is een erg bijzondere en exclusieve locatie. Onze koepelzaal met pantsergallerij ademt de sfeer van verloren tijden en is volledig ingericht voor diners en feesten.
We maken graag een afspraak op locatie om de invulling van jullie 7e lustrum op je eigen eiland verder vorm te geven.

Vriendelijke groet,

Rikkert van Schagen
PBN
020-6263600
rikkert@pbn.nl
 
LocatieMarkt.nl is onderdeel van High Profile Locaties bv