Volg ons via Twitter op https://twitter.com/locatiemarkt/

Mijn LocatieMarkt
 
Print pagina Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Pinterest
 
 
Berichten (13)
Openbare berichten (2)
Privé berichten (11) prive berichten

1931 Congrescentrum Brabanthallen | 05-10-2016 (11:11:49)
Beste Tessa,

In bovenstaande tekst geeft u aan een locatie te zoeken waar ceremonie, receptie, diner en feest georganiseerd kan worden.

1931 is een officieel geregistreerde trouwlocatie, waardoor wij van trouwceremonie tot feestavond compleet kunnen faciliteren.

Uiteraard zijn jullie volkomen vrij om aan te geven of jullie geļnteresseerd zijn in 1931 voor bijvoorbeeld de trouwceremonie, informele receptie, sfeervol diner, spetterende feestavond of een combinatie hiervan.

Wij adviseren graag over een ontvangst met een smaakvol drankje, bijzondere hapjes en een prachtige bruidstaart. Liefde gaat immers ook door de maag! Bovendien denk ik graag mee over de inrichting van de locatie, culinaire invulling en entertainment tijdens de dag.

Graag overleg ik met jullie naar wat voor ruimte(s) jullie op zoek zijn, waar de ruimte(s) aan moet(en) voldoen en hoe de dag/avond er exact uit gaat zien qua tijdsplanning en aantal gasten?

Neem voor meer foto’s ook eens een kijkje op onze website www.1931.nl/bruiloften-en-trouwfeesten

Met vriendelijke groeten,
1931
De Haven van Zandvoort | 03-10-2016 (16:06:07)
Geachte mevrouw Tessa,

Via Locatiemarkt zag ik dat u op zoek bent naar een locatie voor een bruiloft volgend jaar september. De Haven van Zandvoort is officiele trouwlocatie voor de gemeente Zandvoort.
Hoe romantisch om elkaar het Ja-woord te geven op het strand!

Wij hebben geen slaapplaatsen maar in Zandvoort zijn binnen loopafstand vele mogelijkheden.

Neemt u graag een kijkje op www.dehavenvanzandvoort.nl en hopelijk neemt u daarna contact met ons op op 06-46 11 66 16 of via brenda.dekker@dehavenvz.nl.

Met vriendelijke groet,

Brenda Dekker
Sales & Events Manager
De Haven van Zandvoort
 
LocatieMarkt.nl is onderdeel van High Profile Locaties bv