Plaats een vraag

Mijn LocatieMarkt
 
Print pagina Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Pinterest
Biedingen op deze opdracht
Huidige biedingen op deze opdracht
Bedrag (incl. btw)   Bieder   Datum
alleen zichtbaar voor de opdrachtgever (totaalprijs)   05-03-2014
alleen zichtbaar voor de opdrachtgever (totaalprijs)   05-03-2014
alleen zichtbaar voor de opdrachtgever (totaalprijs) Studio A12   04-03-2014
 
 
Berichten (19)
Openbare berichten (5)
Privé berichten (14) prive berichten

Felison Cruise Terminal | 21-03-2014 (11:12:04)
Goedemorgen,

Kent u de Felison Cruise Terminal in IJmuiden? Industriele locatie met vele mogelijkheden. Wij kunnen voor de zalen geheel naar uw wens inrichten, graag bespreek ik met u de mogelijkheden. Er is voldoende gratis parkeergelenheid voor al uw gasten. Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte kunt u contact met mij opnemen

Met vriendelijke groet,

Anouk Beek
0255-545462
beek@kvsa.nl
De Kuip Congres- en Evenementencentrum | 07-03-2014 (10:12:04)
Goedemorgen,

Bij De Kuip Congres- en Evenementencentrum zijn beleving en emotie de sleutelwoorden als het gaat om de organisatie van uw bijeenkomst. De trots van Rotterdam, een prachtig staaltje architectuur en meer dan alleen de thuishaven van Feyenoord. De Kuip Congres- en Evenementencentrum beschikt over 8 modern uitgeruste zalen in het Maasgebouw en 4 zalen in het Olympiagebouw met een monumentale en industriële uitstraling. Ook het onlangs gerenoveerde Perscentrum, Feyenoord Museum, restaurant De Kuip Eten en Drinken en de kleedkamers kunnen afgehuurd worden. De zalen zijn geschikt voor gezelschappen van 10 tot 2.500 personen. Door de flexibiliteit van De Kuip weet u zeker dat u voor een passende ruimte met alle noodzakelijke technische faciliteiten kiest. Tijdens uw bezoek maakt u gratis gebruik van het Wifi-netwerk. Bovendien kunt u uw gasten trakteren op een rondleiding in De Kuip of kunt u uw evenement combineren met typische Feyenoord-elementen, zoals een gastspreker of een voetbalclinic. Het stadionterrein biedt ruimte aan minimaal 1.000 GRATIS parkeerplaatsen. De Kuip is centraal gelegen in de directe nabijheid van de uitvalswegen rond Rotterdam. Bovendien is De Kuip goed bereikbaar met het openbaar vervoer (tram- en bushaltes voor de deur). Kortom: snel en makkelijk bereikbaar! Wij nodigen u graag uit onder het genot van een kopje koffie voor een bezoek aan ons mooie stadion! Neem vrijblijvend contact op met Anne Kleingeld via telefoonnummer 010-492.94.55 of per mail via akl@feyenoord.nl.

Met vriendelijke groet,

Anne Kleingeld
Sales Manager Stadion
Forteiland IJmuiden | 05-03-2014 (15:31:03)
Voor een onvergetelijke meeting op een bijzondere locatie kom naar het Forteiland. De historie gecombineerd met de moderne gemakken, de grote koepelzaal met de hoeveelheid aan subzalen maakt het Forteiland de ideale locatie voor jullie meeting!

Bel 0206263600 of mail@pbn.nl voor meer informatie
Bouw & Infra Park B.V. | 05-03-2014 (14:52:36)
Goedemiddag,

Bouw & Infra Park is gevestigd op een monumentaal kazerneterrein van 27 hectare groot! Een dynamische locatie in een groene oase. Bouw & Infra Park beschikt over 11 vergader- en conferentiezalen die voorzien zijn van moderne audiovisuele hulpmiddelen. Het park is geen standaard conferentieoord, het is uniek in haar uitstraling.

Bouw & Infra Park is filevrij bereikbaar en centraal gelegen in Midden Nederland, pal aan de snelweg A28 (Amersfoort-Zwolle). We beschikken over meer dan 300 gratis parkeerplaatsen (mogelijkheid om meer parkeerruimte te creëren) en zijn er meerdere oplaadpunten voor elektrische auto's aanwezig.

De praktijkterreinen bieden vele mogelijkheden voor unieke bijeenkomsten! Het park is uitermate geschikt voor (grootschalige) productpresentaties, seminars, congressen, meerdaagse conferenties, vergaderingen, trainingen en teambuilding- en praktijkactiviteiten. Daarnaast heeft het voorlichtingscentrum een nagebootste bouwput die uitermate geschikt is voor elk evenement.

Het conferentiecentrum beschikt over 29 hotelkamers, waarvan 26 tweepersoonskamers en 3 eenpersoonskamers, verdeeld over twee verdiepingen. De kamers zijn voorzien van losse bedden, een badkamer, werkplek met draadloze internetaansluiting (kosteloos), wekkerradio, flatscreen en telefoon.

Onze ervaren projectleiders begeleiden het evenement van offerte tot uitvoering.
Zij denken mee over:
• Catering
• Vergunningen
• Parkeerbegeleiding
• Beveiliging en EHBO
• Presentatiemiddelen
• En al het andere waar u misschien nog niet aan gedacht heeft

Wij zijn u graag van dienst maar om een goede offerte uit te kunnen brengen, hebben wij meer gegevens van u nodig omdat dit maatwerk betreft. We verwelkomen u graag voor een rondleiding over ons unieke terrein. U kunt contact opnemen met ons via telefoonnummer 0341-499000 of mailen naar reserveringen@bouwinfrapark.nl, we doen u graag een passend voorstel!
Neem ook gerust een kijkje op onze website: www.bouwinfrapark.nl

Met vriendelijke groet,

Bouw & Infa Park B.V.
Anne-Marie van Reek
Jachthuis Landgoed Beukenrode | 05-03-2014 (08:55:45)
Goedemorgen,

wij zijn u graag van dienst maar uw gezelschap is te groot voor ons.
Tot maximaal 80 personen kunnen wij in theateropstelling plaatsen in onze Koekoeksuil. Zie voor meer informatie www.beukenrode.nl.
Fijne dag,

Beukenrode b.v.
Chantal D. Polhout
 
LocatieMarkt.nl is onderdeel van High Profile Locaties bv