Plaats een zoekopdracht

Mijn LocatieMarkt
 
Print pagina Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Pinterest
 
 
Berichten (16)
Openbare berichten (2)
Privé berichten (14) prive berichten

KIT Meetings and Events | 13-10-2015 (15:33:09)
Beste heer of mevrouw,

Het Koninklijk Instituut voor de Tropen met haar rijke historie is sinds 1926 een absolute parel van Amsterdam. Uw evenement, feest, vergadering of congres krijgt een extra dimensie wanneer het plaatsvindt in dit unieke in neorenaissancestijl ontworpen gebouw. Het gebouw beschikt over een indrukwekkende achthoekige Marmeren Hal, de entree van het gebouw. In de hal zijn twaalf bijzondere marmersoorten toegepast uit Toscane, Italië. Zowel de vloer, de pilaren als de trappen zijn ermee bekleed. Welk evenement u ook wilt organiseren in het KIT, uw speciale wensen worden tot in detail gerealiseerd in een op maat gemaakt programma, dat resulteert in een onuitwisbare herinnering.

Laat u inspireren door onze chef met zijn liefde voor het vak, oog voor
presentatie en gebruik van eerlijke en verse producten. Wij zijn u graag
van dienst bij het samenstellen van een lunch, stijlvol (privé) diner of een
aangeklede borrel.

Op dit moment hebben wij beschikbaarheid voor uw cocktailparty (Themafeest) op dinsdag 27 december 2016.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met KIT Meetings & Events op telefoonnummer 020 568 8504 of via email events@kit.nl.

Met vriendelijke groet,
KIT Meetings & Events
Golfbaan Spaarnwoude | 12-10-2015 (11:34:32)
Beste heer, mevrouw,

Golfbaan Spaarnwoude is door zijn ligging midden in het natuur en recreatiegebied Spaarnwoude een prachtige plek om de dag van uw leven te vieren. De gezellige en gemoedelijke sfeer in combinatie met de mooie ruimtes, de luxe aankleding en de mogelijkheid om bij mooi weer ook heerlijk buiten te vertoeven zoals bijvoorbeeld in en rondom ons prachtige prieeltje maken onze locatie tot iets unieks. Onze professionele keukenbrigade vult de dag graag naar uw wensen in, of u nu kiest voor een mooi diner, een heerlijk buffet of een uitgebreid walking diner, zij zullen u en uw gasten niet teleurstellen. Ons bedienend personeel is naast professioneel ook zeer vriendelijk en enthousiast en maken het u graag naar de zin. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Events op telefoonnummer 023 537 25 49 of via email.

Vriendelijke groet,

Anneke Dekker
Sales & Events
 
LocatieMarkt.nl is onderdeel van High Profile Locaties bv